Startpagina De Pinker Spalier Kwadrant 3weg TOPOP
         
 
Nieuws
 
Kalender
 
 
 
 
 
 
 
 
3Weg > Nieuws

 

De Pinker is de nieuwe (overkoepelende) naam voor de verschillende scholen Spalier, Kwadrant en 3Weg. Spalier, Kwadrant en 3Weg blijven wel hun eigen identiteit en naam behouden. De Pinker geeft met een West-Vlaamse knipoog de richting aan die we als school willen uitgaan. Daarnaast proberen we ook samen met leerlingen de juiste route uit te stippelen op hun levenspad.  Met De Pinker zetten we met z?n allen koers richting een mooie en veelbelovende toekomst voor onze leerlingen!

Verjaardag Sirano


We vierden op 13 december de verjaardag van Sirano. Hij koos om een chocoladetaart te bakken. Eerst gingen we naar de winkel om de nodige ingrediŽnten te kopen en daarna gingen we aan de slag. Het leukste is natuurlijk het proeven en het opeten.

 


 

 

  Kunst

Brighton maakte een prachtig kunstwerk.

 

  Bezoek Sinterklaas

 

Wegwijsdag


Vrijdag 14 oktober vond onze wegwijsdag plaats. Op onze driejaarlijkse wegwijsdag nodigen  we verwijzers en collegaís uit en tonen we graag wat we doen en waarvoor we staan. We geven info over ons onderwijs, onze dienstverlening en bezoeken de verschillende entiteiten die dienstverlening en onderwijs uitbouwen naar onze jongeren. Meer dan vijftig mensen uit de sectoren van onderwijs en zorg kwamen ons bezoeken. En dat doet ons deugd.

Voor ouders en familieleden organiseren wij graag een kennismakingsbezoek op individuele basis. Zoín bezoek kan ten allen tijde, een eenvoudig belletje volstaat, en kent een sterk gepersonaliseerd karakter. Ouders en familie van ( toekomstige) leerlingen  hoeven dus zeker geen drie jaar te wachten om ons een bezoekje te brengen!!